banner 01

mieke hoek kader1 

Mieke Hoek

Fractievoorzitter 50PLUS

Statenlid sinds: 10 maart 2011 

Alle Portefeuilles: Bestuur, Europa en Middelen (BEM),

Ruimte Groen en Water (RGW),

Mobiliteit, Milieu en Water (MME)

Contact:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-20206240
0294234490

Woonplaats:

Boterweg 24
3633 ER Vreeland

Ik wil de politiek dichter bij de burger brengen door een verbindende rol in te nemen. Kleine en grote knelpunten signaleren en doorgeven. Met name voorzieningen in kleinere dorpen zoals openbaar vervoer. Daar is het steeds slechter mee gesteld. Men gaat vanuit de provincie teveel uit van de twee grote steden, Utrecht en Amersfoort en daar tussen de Uithof. Maar er is meer in de provincie. Wij zijn als een groot gezin waar iedereen gelijke aandacht moet krijgen.

Mijn favoriete plek in de provincie Utrecht is...

toch de plaats waar ik woon, in Vreeland in de gemeente Stichtse Vecht.

De Vecht slingert door de hele gemeente Stichtse Vecht heen en het is een genot om op de Vecht met mijn bootje te varen. Overigens is onze hele provincie met de diversiteit aan landschappen prachtig.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met:

Naast mijn rol als Statenlid ben ik ook Raadslid in de Gemeente Stichtse Vecht met een eigen lokale Partij. Bij elkaar vraagt het veel van mijn 'vrije tijd'. Ik werk niet meer anders zou het niet te combineren zijn. Ik vind lege dagen fijn om niets te hoeven. Na de vele vergaderingen is het fijn om in mijn volkstuin te werken of lekker uit te gaan. Veel lezen en in de zomer varen met mijn bootje, ook om contacten te onderhouden. Door mijn raadswerk ken ik veel mensen en ga ik zeker in de zomer bewust op een terrasje zitten of naar een eetcafé om ze te ontmoeten.

Politiek is druk, je bent er altijd mee bezig maar dat wist ik van te voren. Het is mijn passie. Het maakt mij gelukkig als ik de vergadering verlaat en iets voor de burger heb bereikt.

thomas eekels s1

Thomas Eekels

Commissielid 50PLUS 
Commissielid sinds: 15 januari 2018

Portefeuilles: Ruimte, Groen en Water (RGW)

Contact:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Woonplaats:

Mijdrecht

Met mijn levenservaring en maatschappelijke interesse, die veel affiniteit heeft met het 50PLUS gedachtengoed, wil ik mij binnen die partij inzetten voor burgers in de provincie Utrecht onder het motto: "Wat heeft de burger er aan?". Die burger is niet alleen de oudere van nu, maar ook die van straks. Niet die aandeelhouder, maar de medewerker en niet die topbankier, maar de bankemployee. En die burger kan hier al zijn hele leven lang wonen, of pas zijn gearriveerd, zolang die zich maar wil inzetten voor onze maatschappij en Nederlandse cultuur.

Mijn favoriete plek in de provincie Utrecht is...

niet in één plek te beschrijven: Fietsen langs Meije, wandelen in de bossen van Hollandsche Rading, kamperen in Lage Vuursche, zwemmen, zeilen en duiken in Vinkeveen, motorrijden langs de Vecht, Kromme Mijdrecht en Hollandse IJssel! Utrecht is een echte buitenprovincie met een vreselijk mooie natuur.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met:

Reizen, lezen met een goed glas port, motorrijden, skiën en duiken en soms een combinatie van dat alles. Daarnaast ben ik zo'n 'doe-het-zelver' rond het huis. En daarbij helpt het dat ik als hobby met zelf gebouwde 3D-printers nieuwe ontwerpen maak voor alles wat in mij opkomt. Tenslotte heb ik veel plezier aan de 'Granddaddy Daycare' die mijn liefje en ik op regelmatige basis aanbieden aan onze kleinkinderen.

hedwig de groot s1

Hedwig de Groot

Commissielid 50PLUS Portefeuilles
Commissielid sinds: 28 mei 2018

Portefeuilles: Mobiliteit, Milieu en Economie (MME)

Contact:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-28805273

Woonplaats:

Wallestein 75
3632WS Loenen aan de Vecht

Als algemeen en politiek correspondent voor een krant in de Vechtstreek, kreeg ik een brede kijk op het leven van veel verschillende mensen, hun woonplek, werk- en vrijetijdsbesteding. Mijn interesse in mensen is daardoor op allerlei terreinen breed ontwikkeld. Politiek bedrijf je voor alle inwoners en politici moeten benaderbaar zijn. Dat gevoel kreeg ik bij 50PLUS.

Mijn favoriete plek in de provincie Utrecht is...

De provincie Utrecht is erg veelzijdig qua landschap en bebouwing, denk aan de Kromme Rijn, fietstochten via de grachten, het beklimmen van de Domtoren, het centrum, wandeltochten richting Rijnauwen. De vele ontmoetingen en vele bijzondere plekken in de Vechtstreek. Iedere streek, of het nu stedelijk of landelijk is, heeft voor mij haar charmes.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met:

In en om het huis relaxen en erop uit te trekken met mijn echtgenoot, kinderen, kleinkinderen en vrienden. In alle windstreken van Nederland is wel iets bijzonders te doen en te beleven. Ook over de grens hebben wij de nodige landen bezocht.


Waterschapsnieuws

Sluitingstermijnen kandidaatstelling Waterschappen: Rivierenland: 14 september a.s.; Vallei-Veluwe: 14 september a.s.; Stichtse Rijnlanden: 6 oktober a.s.; Amstel-Gooi-Vecht: nog niet bekend. Informatie hierover bij: wil.bouwman@50pluspartij.nl of telefoon naar 0342-451884.

provinciehuis 250

Het Huis der Provincie van Utrecht.

Privacyverklaring

Als gevolg van de nieuwe privacywetgeving kent ook 50PLUS een privacyverklaring. Deze verklaring informeert u onder meer hoe 50PLUS persoonsgegevens verwerkt, welke doeleinden 50PLUS hiervoor heeft en welke privacyrechten u heeft. Deze privacyverklaring is van toepassing op alle verwerkingen van persoonsgegevens binnen 50PLUS. Klik HIER om kennis te nemen van de volledige tekst van de verklaring.

Publieksjaarverslag
waterschap

Het publieksjaarverslag 2017 van Waterschap Vallei en Veluwe is gepubliceerd. Ook 50PLUS heeft zitting in dit waterschap. Het nieuwsbericht op de website van het waterschap met een link naar dit online document staat hier: https://www.vallei-veluwe.nl/actueel/actuele-thema/publieksjaarverslag/


 

nederland1